Proizvodi koje naručite putem Interneta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima NOVATEX ostvaruje saradnju, a plaćate ih prilikom preuzimanja gotovinom ili prilikom poručivanja preko računa ili platnom karticom putem Interneta.

Za sve porudžbine čija je vrednost manja od 10.000 RSD, isporuka se vrši putem kurirske službe; troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 300 RSD (plus PDV) po paketu, za pakete do 30 kg. Za porudžbine čija je vrednost jednaka ili veća od 10.000 RSD, dostava je besplatna za porudžbine izvržene preko online shop-a.

Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja dostupni biće vam isporučeni u roku od maksimalno 3-5 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane NOVATEX-a, dok će za proizvod/proizvode koji u momentu naručivanja nisu dostupni o roku isporuke će Vas obavestiti operater iz call centra. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda. Potrošač nema pravo da bez nadoknade odlaže izvršenje isporuke duže od 15 kalendarskih dana od datuma naručivanja, odnosno 1 put.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba potrošač je dužan da sa licima koja dostave proizvod otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da li postoje fizička oštećenja. Ukoliko postoje fizička oštećenja, potrošač ima pravo da odbije prijem proizvoda. Proizvodi se prilikom isporuke unose u objekat na adresi kupca preko praga, i spuštaju na mesto gde se mogu neometano otpakovati i vizuelno pregledati.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba sa jednim izvršiocem, isti se ne pregledaju na licu mesta, već potrošač ima rok od 24h da izjavi reklamaciju kurirskoj službi.

Pristup mestu isporuke, mora biti adekvatan dimenzijama upakovanog proizvoda. Gde god pristup nije moguć, isporuka se vrši na prvu slobodnu tačku (ukoliko se radi o proizvodima koje dostavlja kurirska služba, na toj tački se vrši otpakovanje i vizuelni pregled proizvoda).

NAPOMENA: Lice koje dostavi proizvod ne vrši montažu uređaja ili druge slične radnje.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 033/261-21-21 ili e-maila na adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.