Ganzo noževi i multi alati sniženo 20%

Naoštrite se za popust od 20% na Ganzo noževe i multi-alate! Upoznajte vrhunske Ganzo Noževe i Multi-Alat - savršeni partneri za planinarenje, ribolov, kampovanje. Višenamenski alati za svaki izazov.

Opširnije

U zavisnosti od toga da li Vaše radno mesto podrazumeva vlažno okruženje ili tokom obavljanja svog posla stojite u vodi, možete napraviti izbor zaštitne obuće. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja možete kontaktirati  stručni tim Novateksa.

Opširnije

 Od 2003.godine Međunarodna organizacija rada ustanovila je 28. april kao Svetski dan bezbednosti i zdravlju na radu, sa ciljem promocije globalnog sprečavanja povreda na radu kao i profesionalnih oboljenja.

Opširnije

U toku su pripreme za prolećne radove, tako da je sada pravo vreme da se podsetimo mera zaštite i koliki je značaj upotrebe lične zaštitne opreme u poljoprivredi. Pesticidi su kao što znamo veoma štetni, ali bez njihove upotrebe bi prinos poljoprivrednih useva bila znatno umanjena. Stoga je da se tokom upotrebe pesticida potrebno da se poljoprivrednici zaštite na pravi način. Na deklaraciji svakog pesticida je navedena i lična zaštitna oprema koja se koristi, da bi upotreba pesticida bila bezbedna.

Opširnije

Temperature počinju da se spuštaju i potrebno je razmišljati o izboru radne i zaštitne odeće za predstojeći period.

Opširnije